Rulada cu banane

de Lau in Dulciuri, 3 Sep 2011 | 2719 vizualizari

 

by Xandrinne

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 biscuiti
  • 1 pachet unt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri caco
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 2 -3 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Zaharul,apa,margarina,cacao,se amesteca si se pun pe foc la fiert,cand da in clocot se trage oala de pe foc,


Biscuitii se dau prin masina si se incorporeaza in siropul pregatit, apoi se lasa la racit


Se freaca spuma untul cu zaharul,cacaua,cateva picaturi de esenta de rom,


Se intinde o foaie din biscuiti(cu ajutorul foliei alimetare) se adauga crema,banane si se ruleaza


Se da la frigider pana a 2 zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

jolygina 1

03.09.2011, 22:08

Xandrinne 1

03.09.2011, 22:40

Mi-ai facut pofta
Ma inscriu la o portie!

Lau 1

04.09.2011, 16:57

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu fructe