Rulada cu branza

de Adriana G in Prajituri, 28 Mai 2012 | 3112 vizualizari

 

INGREDIENTE

Rulada:

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita rom
  • un praf sare

Crema:

  • 1/2 borcan gem caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust (eu am pus 3 linguri rase)
  • 1 lamaie mica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Rulada:

- se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf sare si se adauga galbenusurile pe rand, apoi romul, faina si se amesteca bine

- se toarna compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se da la cuptor la foc mediu pt 15 min.

- se scoate blatul, se dezlipeste de hartia de copt si se ruleaza intr0un prosopdupa care se lasa sa se raceasca.

Crema:


- se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra

- se adauga branza, coaja de lamaie, si se amesteca bine

Montajul:

- se desface blatul din prosop, se unge cu un strat subtire de gem de caise pe toata suprafata, apoi se intinde crema de branza, se ruleaza si se decoreaza dupa imaginatie sau nu.

- inainte de a taia rulada si a o servi, se tine la rece cca 1 ora

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Adriana G 1

10.06.2012, 15:43

La cate poti sa duci....! Multumesc!

LadyCrs 1

15.07.2012, 21:02

Superb arata! Si nu e complicata deloc !

Adriana G 1

15.07.2012, 21:35

Nu este complicata si este foarte usoara si gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!