Rulada cu branza

de Georgiana78 in Prajituri, 28 Mai 2012 | 3129 vizualizari

 

INGREDIENTE

Rulada:

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita rom
  • un praf sare

Crema:

  • 1/2 borcan gem caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust (eu am pus 3 linguri rase)
  • 1 lamaie mica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Rulada:


- se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf sare si se adauga galbenusurile pe rand, apoi romul, faina si se amesteca bine


- se toarna compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se da la cuptor la foc mediu pt 15 min.


- se scoate blatul, se dezlipeste de hartia de copt si se ruleaza intr0un prosopdupa care se lasa sa se raceasca.


Crema:




- se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra


- se adauga branza, coaja de lamaie, si se amesteca bine


Montajul:


- se desface blatul din prosop, se unge cu un strat subtire de gem de caise pe toata suprafata, apoi se intinde crema de branza, se ruleaza si se decoreaza dupa imaginatie sau nu.


- inainte de a taia rulada si a o servi, se tine la rece cca 1 ora

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Georgiana78 1

10.06.2012, 15:43

La cate poti sa duci....! Multumesc!

LadyCrs 1

15.07.2012, 21:02

Superb arata! Si nu e complicata deloc !

Georgiana78 1

15.07.2012, 21:35

Nu este complicata si este foarte usoara si gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lamaie si branza