Rulada cu branza

de Georgiana78 in Prajituri, 28 Mai 2012 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

Rulada:

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita rom
  • un praf sare

Crema:

  • 1/2 borcan gem caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust (eu am pus 3 linguri rase)
  • 1 lamaie mica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Rulada:


- se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf sare si se adauga galbenusurile pe rand, apoi romul, faina si se amesteca bine


- se toarna compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se da la cuptor la foc mediu pt 15 min.


- se scoate blatul, se dezlipeste de hartia de copt si se ruleaza intr0un prosopdupa care se lasa sa se raceasca.


Crema:




- se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra


- se adauga branza, coaja de lamaie, si se amesteca bine


Montajul:


- se desface blatul din prosop, se unge cu un strat subtire de gem de caise pe toata suprafata, apoi se intinde crema de branza, se ruleaza si se decoreaza dupa imaginatie sau nu.


- inainte de a taia rulada si a o servi, se tine la rece cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Georgiana78 1

10.06.2012, 15:43

La cate poti sa duci....! Multumesc!

LadyCrs 1

15.07.2012, 21:02

Superb arata! Si nu e complicata deloc !

Georgiana78 1

15.07.2012, 21:35

Nu este complicata si este foarte usoara si gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

pe 26.11 la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

pe 26.11 la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

pe 26.11 la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

pe 26.11 la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada tricolora by Panacris