Rulada cu branza

de danielaR in Prajituri, 21 Aug 2013 | 955 vizualizari

 

prima mea rulada :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 liunguri ulei
  • o jumatate praf de copt
  • esenta
  • pt umplutura
  • 150 gr branza de vaca
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 150 gr dulceata de visine
  • 4 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Blatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade


Scoatem tava din cuptor si dezlipim blatul usor fara a se rupe. Pe foaia de copt pe care am copt blatul presaram 2 linguri zahar apoi punem blatul fierbinte, apoi rulam blatul gol cat de strans posibil si lasam asa rulat sa se raceasca


Intre timp pregatim umplutura: batem smantana separat pana se ingroasa. Adaugam cu lingura incetul cu incetul branza si apoi dulceata de visine


Cu aceasta umplutura umplem blatul si rulam "rulada" apoi o dam la rece pt 2-3 ore


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

21.08.2013, 16:53

Ligia Bxl 1

21.08.2013, 18:16

foarte bun

diaconta 1

21.08.2013, 22:39

ce desert bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza