Ruladă cu brânză dulce

de ionix in Dulciuri, 27 Apr 2010 | 4744 vizualizari

 

simplu si rapid :D

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi:
  • Foi de placinta
  • 6 linguri cu iaurt
  • 1 ou batut cu o lingura cu zahar
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza dulce
  • 4 linguri cu smantana
  • 3 linguri cu pesmet
  • Coaja de la o lamaie rasa
  • Coaja de la portocala
  • 150 g stafide
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă cu brânză dulce:

Umplutura: Se lasa branza la scurs iar apoi se amesteca cu restul ingredientelor.


Foile de placinta se impart in doua parti egale, vor fi doua rulade.


Luam foile pentru prima rulada si le ungem cu iaurt, una cate una.


Foile unse cu iaurt se aseaza una peste alta.


Pe mijlocul foilor punem umplutura si rulam.


Asezam in tava, unde am pus hartie de copt, si ungem cu ou.


Asa procedam si cu cealalta rulada.


Dam la cuptor la foc mediu, nu dureaza mai mult de 20 de min.


Dupa ce scoatem din cuptor acoperim tava cu un prosop umed.


Se taie dup ace s-au racit un pic.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă cu brânză dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

nadina73 1

27.04.2010, 23:22

arat foantastic de bine 5 furuclite ionix si mari si late

Oana 1

30.04.2010, 22:59

Ce buna trebuie sa fie Iar v-ati destrabalat pe-aici?? Sa-mi faceti si mie un rezumat , ca n-am apucat sa citesc comentariile

susu 1

03.05.2010, 20:10

5 furculite. super buna felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Torta " Monastarscaia izba "