Ruladă cu brânză dulce

de ionix in Dulciuri, 27 Apr 2010 | 7574 vizualizari

 

simplu si rapid :D

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi:
  • Foi de placinta
  • 6 linguri cu iaurt
  • 1 ou batut cu o lingura cu zahar
  • Pentru umplutura:
  • 500 g branza dulce
  • 4 linguri cu smantana
  • 3 linguri cu pesmet
  • Coaja de la o lamaie rasa
  • Coaja de la portocala
  • 150 g stafide
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă cu brânză dulce:

Umplutura: Se lasa branza la scurs iar apoi se amesteca cu restul ingredientelor.

Foile de placinta se impart in doua parti egale, vor fi doua rulade.

Luam foile pentru prima rulada si le ungem cu iaurt, una cate una.

Foile unse cu iaurt se aseaza una peste alta.

Pe mijlocul foilor punem umplutura si rulam.

Asezam in tava, unde am pus hartie de copt, si ungem cu ou.

Asa procedam si cu cealalta rulada.

Dam la cuptor la foc mediu, nu dureaza mai mult de 20 de min.

Dupa ce scoatem din cuptor acoperim tava cu un prosop umed.

Se taie dup ace s-au racit un pic.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă cu brânză dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

nadina73 1

27.04.2010, 23:22

arat foantastic de bine 5 furuclite ionix si mari si late

Oana 1

30.04.2010, 22:59

Ce buna trebuie sa fie Iar v-ati destrabalat pe-aici?? Sa-mi faceti si mie un rezumat , ca n-am apucat sa citesc comentariile

susu 1

03.05.2010, 20:10

5 furculite. super buna felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza de vaci