Rulada cu branza dulce si stafide

de Angelina_Elena in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 2103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj (400 g)
  • 300 g branza dulce
  • 100 g zahar
  • 50 g stafide
  • 2 oua
  • 2 lingurite esenta de portocale Dr. Oetker
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • Pentru uns:
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 pliculet zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce si stafide:

Aluatul se lasa la decongelat.

Intre timp punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu o lingurita de esenta de portocale.

Amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de portocale si ouale, apoi o lasam de-o parte.

Intindem foaia de aluat, apoi branza dulce peste si la final presaram stafidele scurse de apa.

Rulam cu grija, apoi asezam rulada intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Batem bine oul cu smantana si zaharul vanilat, apoi ungem cu acest amestec rulada.

Dam tava la cuptor preincalzit si lasam pana cand rulada se rumeneste frumos deasupra.

Scoatem rulada din cuptor, o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar si o servim.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (36)

mamaieelena

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:22

mmm buna rulada ai facut

deyutzky

deyutzky 1

11.12.2012, 19:55

imi place

Rocsi

Rocsi 1

11.12.2012, 21:18

Sper sa mai gasec o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!