Rulada cu branza dulce si stafide

de Angelina_Elena in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 2368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj (400 g)
  • 300 g branza dulce
  • 100 g zahar
  • 50 g stafide
  • 2 oua
  • 2 lingurite esenta de portocale Dr. Oetker
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • Pentru uns:
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 pliculet zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce si stafide:

Aluatul se lasa la decongelat.


Intre timp punem stafidele la inmuiat in apa calduta cu o lingurita de esenta de portocale.


Amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat, esenta de portocale si ouale, apoi o lasam de-o parte.


Intindem foaia de aluat, apoi branza dulce peste si la final presaram stafidele scurse de apa.


Rulam cu grija, apoi asezam rulada intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Batem bine oul cu smantana si zaharul vanilat, apoi ungem cu acest amestec rulada.


Dam tava la cuptor preincalzit si lasam pana cand rulada se rumeneste frumos deasupra.


Scoatem rulada din cuptor, o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar si o servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:22

mmm buna rulada ai facut

deyutzky 1

11.12.2012, 19:55

imi place

Rocsi 1

11.12.2012, 21:18

Sper sa mai gasec o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana