Rulada cu cascaval,bacon si sunca

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2011 | 10792 vizualizari

 

O rulada dupa inventia lui Bebe.Asta dupa ce a vazut si ma ajutat ce-i drept la drobu de pui.REZULTATUL imediat mai jos

 

INGREDIENTE

  • 20 felii de bacon foarte fin si subtire taiate
  • 12 felii de cascaval
  • 8 felii de sunca
  • 100 gr pasta de tomate
  • 100 gr apa
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval,bacon si sunca:

Se impletesc bucatile de bacon ,in patura,vezi foto 1


Se aseaza peste patura de bacon 4 felii de cascaval de vaca am pus eu(de care va place,dar sa fie feliat subtire)


Peste cascaval se pun feliile de sunca(de curcan..........puneti de cara va place)


Se repeta ,vor fi 3 straturi de cascaval , doua de sunca si doua paturi de bacon.


Se mai impleteste o patura din bacon care se pune deasupra .


Se ruleaza totul ,cu ajutorul unei coli de hartie.Se ruleaza cat de cat strans,se ia hartia jos de pe rulada si se pune rulada intr-un vas termorezistent (de la Decorix)


Se amesteca pasta de tomate cu apa si se pune peste rulada,se presara patrunjel verde sau uscat,se da tava la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.


Se poate servi atat cald cat si rece.


Merge foarte bine cu garnitura dar si ca aperitiv rece

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval,bacon si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

27.01.2014, 00:20

buna

babi5 1

27.01.2014, 14:37

monik80 1

14.03.2015, 11:20

arata fooooarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu piept de pui si ficatei