Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise

de Constelatialeu in Prajituri, 6 Ian 2014 | 842 vizualizari

 

Se cam terminasera prajiturile pentru ca n-am facut multe,mai sunt niste bumboane,dar alea nu-s prajituri....iar rulada asta e chiar banala si se face si repede...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 150 g ceva fin cremos
  • 1/2 borcan de gem caise (400 g borcanu)
  • glazura duo Dr.Oetker
  • sos de ciocolata Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise:

Mai intai tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi incalzim glazura si ne jucam un pic cu glazura pe hartia de copt. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine. Adaugam galbenusurile, omogenizam, apoi faina. Compozitia o turnam in tava si nivelam, dam la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de copt si apoi rulam foarte repede cat este calda, o lasam sa se raceasca.

Ceva fin cremos cu gemul de caise se omogenizeaza si se unge rulada.

Se da la rece dupa ce am turnat sos de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-0
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-1
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-2
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-3
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-4
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-5
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-6
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-7
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-8
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-9
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-10
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-11
Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise-12

COMENTARII (18)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

06.01.2014, 20:28

buna buna

Cris2711

Cris2711 1

06.01.2014, 20:40

vai mai

diaconta

diaconta 1

07.01.2014, 09:01

Daca zici ca se face repede,mai fa una sa ne ajunga si noua

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53