Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine

de mirela0911 in Prajituri, 31 Aug 2013 | 3363 vizualizari

 

A iesit ceva tare bun chiar daca pozele nu sunt cele mai reusite (sunt facute cu telefonul)!

 

INGREDIENTE

  • Pt. rulada:
  • 4 oua
  • 4 lg faina
  • 4 lg zahar
  • 4 lg ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 lgt praf de copt
  • Pt. crema:
  • 150g crema branza Ceva Fin
  • 5 lg zahar pudra (sau dupa gust)
  • 150 ml frisca batuta
  • 1/2 plic gelatina
  • 1 cescuta de visine fara samburi
  • Pt. decor:
  • ciocolata amaruie topita in putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine:

Rulada: Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se bat in continuare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma amestecand usor. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se toarna in ploaie peste spuma si se amesteca cu miscari usoare de jos in sus. Se toarna compozitia in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si se lasa pt cca 15 minute la foc mic (110 grade). Se scoate si se ruleaza intr-un prosop umed impreuna cu hartia de copt si se lasa la racit.


Crema: Se amesteca branza Ceva Fin Cremos cu zaharul apoi se adauga frisca batuta, gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic iar la sfarsit visinele scurse.


Se desface rulada cu grija, se scoate hartie de copt, se unge toata foaia cu crema iar apoi se ruleaza din nou. Deasupra se unge cu ciocolata topita si se da la frigider pt. cateva ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

01.09.2013, 13:50

Multumesc pt aprecieri!

diaconta 1

01.09.2013, 16:21

Imi place

laura_n 1

01.09.2013, 17:23

ce frumos ti-a iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe