Rulada cu ciuperci si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 5811 vizualizari

 

dedicata lui Mariana -Roberta care e inebunita dupa ciuperci la fel ca si mine si bineteles tuturor celor ce le plac ciupercile

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 350 g ciuperci
  • 250 g sunca curcan (puneti de care aveti si care va place)
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 g cascaval ras
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci si sunca:

Se intinde foaia putin cu sucitorul


Ciupercile se curata si se toaca cu tot cu piciorusele de la ciuperci apoi se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si cu ceapa tocata,sare si piper,se lasa sa fiarba 10 minute pana scade sucul de pe ciuperci apoi se amesteca cu sunca tocata ,150 g cascavalul ras,pasta de tomate,oul crud si patrunjel verde tocat


Acesta compozitie se pune pe foaia de aluat intr-o margine si se ruleaza cu grija ,totul depinde de foaie ,dar cu grija merge usor,se strang capetele bine sa nu curga compozitia afara


Se ia o tava de cozonac se unge bine cu ulei apoi se pune o folie de aluminiu sau hartie, se pune rulada cu grija, se unge cu putin ulei si se presara cascaval ras 50 g,se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit 150 grade


Cand s-a rumenit frumos se scoate si se lasa la racit apoi se taie. Este extraordinar de buna, este o inventie de a mea ,dar este grozava v-o recomand cu toata caldura


A fost meniu de ieri si am servit cu cartofi piure(sigur veti zice am crezut ca e frisca,haha sau prajitura)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

zaharia_mihaela2005 1

03.06.2010, 19:32

nadina tu de care aluat de foietaj folosesti pt ca si noua ne plac f mult ciupercile si as vrea sa o incerc si eu dar nu stiu care aluat e mai bun

nadina73 1

03.06.2010, 23:57

mihaela este in lidl un foetaj foarte bun nu e congelat e pe rafturile cu mezeluri e super bun,pacat ca nu mai am folia sa iti scriu exact cum i zice dare de la firma belbake daca nu ma inselsi sant 2 tipuri o rulada mare si una scurta ,rulada mare e rotunda si o mai intinzi tu acasa cu sucitoru e super buna

zaharia_mihaela2005 1

04.06.2010, 11:17

multumesc mult nadina.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada Alex