Rulada cu crema de branza si banane

de Criss in Prajituri, 31 Oct 2013 | 12292 vizualizari

 

Pentru un week-end calduros cum a fost si acesta, va propun un desert bun, racoros si care nu va obliga sa stati mult in bucatarie. O rulada cu crema fina de branza si cu banane. Chiar daca pozele nu sunt foarte reusit, cred totusi ca am reusit sa va fac pofta.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Crema:
  • 250 g branza de vaci
  • 250 ml frisca
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza si banane:

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, se bat in continuare pana se topeste zaharul, se adauga apoi galbenusurile si se mixeaza, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se coace rulada pe treapta a doua a aragazului, la foc mic maxim 15 minute. Dar dupa 10 minute verificati cu o scobitoare si stati cu ochii pe usa cuptorului ca pe butelie. :) Daca sta prea mult in cuptor devine casanta si nu se mai poate rula.

Se amesteca branza cu zaharul pudra si se bate cu mixerul pana se topeste zaharul si rezulta o crema fina. Se adauga apoi frisca batuta. Cu 2/3 din crema se unge blatul de rulada, se pun bananele si se ruleaza strans. Deasupra se unge cu restul de crema si se poate orna dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Criss 1

31.10.2013, 16:09

Multumesc dragelor. Nu stiu daca e chiar o frumusete, dar o bunatate e cu siguranta.

Criss 1

31.10.2013, 16:09

Rocsi 1

31.10.2013, 19:02

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de cheesecake cu dovleac si caramel