Rulada cu crema de branza si banane

de Criss in Prajituri, 31 Oct 2013 | 6100 vizualizari

 

Pentru un week-end calduros cum a fost si acesta, va propun un desert bun, racoros si care nu va obliga sa stati mult in bucatarie. O rulada cu crema fina de branza si cu banane. Chiar daca pozele nu sunt foarte reusit, cred totusi ca am reusit sa va fac pofta.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Crema:
  • 250 g branza de vaci
  • 250 ml frisca
  • 4 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza si banane:

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, se bat in continuare pana se topeste zaharul, se adauga apoi galbenusurile si se mixeaza, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se coace rulada pe treapta a doua a aragazului, la foc mic maxim 15 minute. Dar dupa 10 minute verificati cu o scobitoare si stati cu ochii pe usa cuptorului ca pe butelie. :) Daca sta prea mult in cuptor devine casanta si nu se mai poate rula.


Se amesteca branza cu zaharul pudra si se bate cu mixerul pana se topeste zaharul si rezulta o crema fina. Se adauga apoi frisca batuta. Cu 2/3 din crema se unge blatul de rulada, se pun bananele si se ruleaza strans. Deasupra se unge cu restul de crema si se poate orna dupa preferinta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Criss 1

31.10.2013, 16:09

Multumesc dragelor. Nu stiu daca e chiar o frumusete, dar o bunatate e cu siguranta.

Criss 1

31.10.2013, 16:09

Rocsi 1

31.10.2013, 19:02

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de vanilie