Rulada cu crema de capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 3 Iul 2010 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura nesquik
  • 1 lingurita praf de copt

 

Crema:

  • 100 g crema de branza
  • 100 ml frisca
  • 50 ml piure de capsuni
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de capsuni:

Blatul:am vrut un blat care sa nu fie nici alb-galbui,nici negru asa ca am pus o lingura de nesquik!Ouale se bat cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa,apoi se dauga faina amestecata cu praful de copt si nesquikul si se omogenizeaza!Compozitia se toarna in tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor aprox 10 min(depinde de cuptor,faceti testul cu scobitoarea).Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si presarat cu zahar si se ruleaza cu grija!



Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si capsunile zdrobite.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece si se dizolva pe bain marie,apoi se adauga cremei de branza si se omogenizeaza bine.Frisca se bate spuma si se incorporeaza in crema.


Pe foaia de rulada se intinde un strat generos de crema si se ruleaza.Se lasa la frigider,apoi se orneaza dupa preferinta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.07.2010, 14:41

ma am venit km tarziu nu stiu ce mai gasesc eu acum pe aici dar oricum e super

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:20

delicioasa...racoroasa...

nadina73 1

11.07.2010, 17:50

foarte bine arata ,cum de mi-a scapat5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel si alune