Rulada cu crema de capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 3 Iul 2010 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura nesquik
  • 1 lingurita praf de copt

 

Crema:

  • 100 g crema de branza
  • 100 ml frisca
  • 50 ml piure de capsuni
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de capsuni:

Blatul:am vrut un blat care sa nu fie nici alb-galbui,nici negru asa ca am pus o lingura de nesquik!Ouale se bat cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa,apoi se dauga faina amestecata cu praful de copt si nesquikul si se omogenizeaza!Compozitia se toarna in tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor aprox 10 min(depinde de cuptor,faceti testul cu scobitoarea).Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si presarat cu zahar si se ruleaza cu grija!



Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si capsunile zdrobite.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece si se dizolva pe bain marie,apoi se adauga cremei de branza si se omogenizeaza bine.Frisca se bate spuma si se incorporeaza in crema.


Pe foaia de rulada se intinde un strat generos de crema si se ruleaza.Se lasa la frigider,apoi se orneaza dupa preferinta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.07.2010, 14:41

ma am venit km tarziu nu stiu ce mai gasesc eu acum pe aici dar oricum e super

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:20

delicioasa...racoroasa...

nadina73 1

11.07.2010, 17:50

foarte bine arata ,cum de mi-a scapat5 furcu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si fructe