Rulada cu crema de capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 3 Iul 2010 | 3084 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura nesquik
  • 1 lingurita praf de copt

 

Crema:

  • 100 g crema de branza
  • 100 ml frisca
  • 50 ml piure de capsuni
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de capsuni:

Blatul:am vrut un blat care sa nu fie nici alb-galbui,nici negru asa ca am pus o lingura de nesquik!Ouale se bat cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa,apoi se dauga faina amestecata cu praful de copt si nesquikul si se omogenizeaza!Compozitia se toarna in tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor aprox 10 min(depinde de cuptor,faceti testul cu scobitoarea).Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si presarat cu zahar si se ruleaza cu grija!

 

Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si capsunile zdrobite.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece si se dizolva pe bain marie,apoi se adauga cremei de branza si se omogenizeaza bine.Frisca se bate spuma si se incorporeaza in crema.

Pe foaia de rulada se intinde un strat generos de crema si se ruleaza.Se lasa la frigider,apoi se orneaza dupa preferinta!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu crema de capsuni-0
Rulada cu crema de capsuni-1
Rulada cu crema de capsuni-2
Rulada cu crema de capsuni-3
Rulada cu crema de capsuni-4
Rulada cu crema de capsuni-5

COMENTARII (11)

Rocsi

Rocsi 1

04.07.2010, 14:41

ma am venit km tarziu nu stiu ce mai gasesc eu acum pe aici dar oricum e super

Adinacarla

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:20

delicioasa...racoroasa...

nadina73

nadina73 1

11.07.2010, 17:50

foarte bine arata ,cum de mi-a scapat5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!