Rulada cu crema de frisca si ciocolata

de pity19 in Dulciuri, 20 Aug 2014 | 1800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 7 oua 
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina 
  • un plic praf de copt 
  • esenta de rom
  • Crema :
  • 200 ml frisca lichida HuLaLa 
  • 100 gr ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca si ciocolata:

Blat :


Separam albusurile de galbenusuri . Galbenusurile le frecam cu zaharul, faina , esenta de rom si praful de copt. Albusurile le batem spuma tare cu un parf de sare. Incorporam galbenusurile in spuma , amestecand de jos in sus .


Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt , turnam compozitia si intindem bine.


Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu cca 30 de minute.


Cand blatul este facut indepartam hartia de copt.


Pregatim un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor si lasam pana se raceste. Cand s-a racit intindem foaia usor.


Crema :


Mixam frisca. Intr-o cratita adaugam o felie de unt sau margarina, dam la foc mic, punem ciocolata rupta bucatele, amestecam continuu pana cand se topeste.


Lasam la racit .


Frisca o amestecam cu ciocolata.


Cu o paleta de lemn intindem crema pe suprafata blatului si rulam.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am ornat cu ciocolata rasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

Andreea Caroline 1

21.08.2014, 00:21

Iau si eu o felie

Rocsi 1

26.08.2014, 18:26

Yamiii!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mousse de lime