Rulada cu crema de lapte

de lacrimioara in Prajituri, 14 Aug 2011 | 3676 vizualizari

 

inspiratia pentru aceasta rulada cu crema de lapte a fost de aici de pe buca taras de la Lilik si ii multumesc, e foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua,
  • 60gr zahar,
  • 70 gr faina,
  • esenta vanilie,
  • 1 praf de sare,
  • 1 varf lingurita praf de copt.
  • Crema:
  • 200ml lapte,
  • 50 gr zahar pudra,
  • 20 gr faina ,
  • 1 lingurita esenta vanilie,
  • 250 ml frisca,
  • 2-3 bucatele ciocolata.

             

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte:

Preparare Rulada cu crema de lapte:


Punem laptele la foc, iar cand incepe sa fiarba luam de pe foc si punem vanilia, zaharul si faina cernuta. Punem la foc si lasam pana se ingroasa. Cand s-a racit adaugam frisca batuta si ciocolata topita si o punem la rece.


Preparare blat rulada cu crema de lapte: batem oule cu praful de sare si zaharul pana devin ca o crema. Punem vanilia si faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aceasta compozitie o punem intr-o tava de aragaz si intindem uniform. Dam la copt la cuptorul preincalzit 10 minute pana prinde culoare la 200 grade.


Eu am cam uitat de ea si s-a cam maronit. Asa calda cum e o punem intr-un prosop si rulam. Lasam pana se raceste bine. Dupa ce s-a racit o desfacem si umplem cu crema de lapte, rulam si dam la frigider 2-3 ore.


Rulada cu crema de lapte se orneaza cu frisca. Eu am pus nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lacrimioara 1

15.08.2011, 23:41

multumesc fetelor pt aprecieri asa e rocsi se topeste in gura de buna ce e

Pasiune pentru bucatarie 1

16.08.2011, 09:14

divainbucatarie 1

16.08.2011, 10:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu biscuite si nuca de cocos