Rulada cu crema de vanilie

de pity19 in Prajituri, 18 Apr 2014 | 3410 vizualizari

 

Mi-am adus aminte ca trebuie folie alimentara abea cand trebuia sa infasor rulada , dar am zis ca nu e nimic daca infasor tot in prosop :))) Chiar a iesit foarte bine! Normal ca daca aveam folie strangea mult mai bine rulada!
Am vazut la MotanLaOale , o reteta de rulada , doar ca a lui avea si gris in blat , eu nu am pus , oricum sunt multumita de rezultat! :)

 

INGREDIENTE

  • BLATUL :
  • 6 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • un plic praf de copt
  • CREMA :
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • 1 plic crema ole de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie:

Blatul: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam pe rand zaharul, zaharul vanilat, faina si un plic praf de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia in tava, intindem bine. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, aprox 20-25 de minute .

Crema: Intr-un castron turnam crema Ole, laptele si frisca, mixam bine pana devine o crema tare.

Scoatem blatul usor din foaia de copt, luam un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor, lasam in prosop pana cand blatul s-a racit .

Scoatem blatul din prosop, umplem cu crema de vanilie, rulam intr-un prosop si lasam 2-3 ore asa.

Dupa care se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu budinca de vanilie