Rulada cu crema de vanilie

de pity19 in Prajituri, 18 Apr 2014 | 1004 vizualizari

 

Mi-am adus aminte ca trebuie folie alimentara abea cand trebuia sa infasor rulada , dar am zis ca nu e nimic daca infasor tot in prosop :))) Chiar a iesit foarte bine! Normal ca daca aveam folie strangea mult mai bine rulada!
Am vazut la MotanLaOale , o reteta de rulada , doar ca a lui avea si gris in blat , eu nu am pus , oricum sunt multumita de rezultat! :)

 

INGREDIENTE

  • BLATUL :
  • 6 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • un plic praf de copt
  • CREMA :
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • 1 plic crema ole de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie:

Blatul: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam pe rand zaharul, zaharul vanilat, faina si un plic praf de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia in tava, intindem bine. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, aprox 20-25 de minute .


Crema: Intr-un castron turnam crema Ole, laptele si frisca, mixam bine pana devine o crema tare.


Scoatem blatul usor din foaia de copt, luam un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor, lasam in prosop pana cand blatul s-a racit .


Scoatem blatul din prosop, umplem cu crema de vanilie, rulam intr-un prosop si lasam 2-3 ore asa.


Dupa care se poate servi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

18.04.2014, 22:11

Mmmm...

MIUTA 1

18.04.2014, 23:47

Corinuta 1

19.04.2014, 00:29

Cred ca-i tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de vanilie si banane