Rulada cu crema marscarpone

de MonaMimi in Prajituri, 12 Feb 2012 | 1602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 plic zahar vanilat
  • crema
  • 125 g marscarpone
  • 125 g frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 zahar vanilat
  • cateva linguri de dulceata sau gem (visine,afine mure)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema marscarpone:

Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma cu 3 linguri de zahar,iar galbenusul il freci cu1 lingura de zahar si cu zaharul vanilat.Unesti cele 2 compozitii,cerni deasupra cacao amestecata cu faina,intinzi compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la foc potrivit.Cand este gata scoti tava lasi foaia la racit.


Crema:


Bati frisca spuma si incorporezi in ea branza marscarpone,nu inainte de a o bate spuma cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat.Pe foaia de rulada intinzi cateva linguri de dulceata sau gem apoi pui crema intr-un strat uniform, rulezi usor si o tii la frigider timp de 1 ora.


Glasezi prajitura cu glazura de ciocolata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema marscarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MonaMimi 1

13.02.2012, 12:35

multumesc de aprecieri

Mihaela11_jo 1

13.02.2012, 16:30

Foarte apetisanta

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 10:57

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Estonian Kringel