Rulada cu dulceata

de alinutzika in Prajituri, 19 Iul 2012 | 2060 vizualizari

 

O reteta simpla, dar foarte gustoasa, cu ocazia implinirii unui an a blogusorului meu.

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina

Pt umplutura:

  • un borcanel cu dulceata

Pt glazura:

  • o ciocolata amaruie si 1 lingura de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga pe rand zaharul. Cand albusurile sunt tari, adaugam pe rand galbenusurile, apoi treptat faina, amestecand usor. Coacem in tava, pe hartie de copt, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca. Abia apoi o desprindem de hartia de copt. Rece, o intindem pe fata de masa sau un prosop si o ungem cu dulceata preferata. O rulam cat putem de strans,cu ajutorul prosopului, avand grija sa nu se rupa. Topim ciocolata si o amestecam cu uleiul, apoi ornam rulada deasupra. Lasam la rece, preferabil peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sim0na 1

20.07.2012, 13:04

Multi ani inainte blogului tau! Si daca tot sarbatorim, pap o portie mai mare

alinutzika 1

20.07.2012, 16:52

multumesc!

Calinnicola1997 1

22.07.2012, 15:07

A FACUT SI MAMI AZI SI E SUPER GUSTOASA Felicitarii !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de gutui