Rulada cu dulceata de capsuni

de Maria68 in Dulciuri, 19 Iun 2012 | 2562 vizualizari

 

Este o reteta de rulada deosebit de gustoasa si foarte usor de preparat. Foarte bine se poate folosi orice alt tip de dulceata;de cirese, de visine, caise.......etc, depinde de preferintele fiecaruia.
Din aceste ingrediente ne iese o rulada, cei drept cam mica - 8-10 felii. Daca dorim putem sa dublam cantitatea de ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada:
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 40 g unt topit
  • un plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • Pentru umplutura:
  • 300 g dulceata de capsuni
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de capsuni:

Ouale le separam. Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat(in ploaie). Dupa care se adauga galbenusurile frecate cu sare si continuam sa batem in continuare. Untul il topim si il lasam la racit. Dupa ce s-a racit il turnam peste compozitie. La final, adaugam faina cernuta, amestecam usor si turnam intr-o tava (nu prea mare) tapetata cu hartie pentru copt. Compozitia o intindem uniform si introducem tava in cuptorul incalzit.


Dupa ce s-a copt foaia de rulada(cca. 35-40min) , se scoate din cuptor si rulam cu hartia. Se acopera cu un prosop de bucatarie si lasam sa se raceasca.


Cand s-a racit, se desface hartia si se umple cu dulceata( pe care o lasam la temperatura camerei, pentru a putea fi intinsa cu usurinta), se ruleaza si o pudram din belsug cu zahar.


Va pot asigura ca este o rulada super delicioasa!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

zaharia_mihaela2005 1

20.06.2012, 00:40

Imi plac ruladele

MonaMimi 1

20.06.2012, 10:45

bun bun

Maria68 1

20.06.2012, 15:11

Multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Rulada simpla cu gem de prune