Rulada simpla cu gem de prune

de Ramonaa in Prajituri, 12 Ian 2015 | 1873 vizualizari

 

Prima mea rulada a esit super bunaaaa

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 liguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • gem de prune
  • nuca de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada simpla cu gem de prune:

Se separa galbenusurile de albusuri. Apoi se bat albusurile, turnand treptat zaharul si zaharul vanilat, pana cand devin spuma. Se adauga galbeunusurile, pe rand, amestecand. Apoi se adauga faina, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Apoi se toarna aluatul obtinut in tava si se baga la cuptor, la 180 de grade, timp de 10 minute.


Dupa expirarea timpului, se rastoarna blatul pe un prosop putin umed. Se indeparteaza hartia de copt si se mai pune inca un prosop peste blat. Se lasa deoparte timp de 30 de minute, apoi se indeparteaza prosopul si se unge blatul cu gem. Se ruleaza blatul, se impacheteaza intr-o foaie de aluminiu si se baga la frigider pentru 2 ore.


Pentru decor am folosit nuca de cocos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada simpla cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ramonaa 1

13.01.2015, 13:28

E pentru tota lumea

raluca95 1

19.06.2015, 21:50

Ce buna

Gicuta69 1

30.06.2015, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca