Rulada cu fructe confiate

de Bucataras Medi in Dulciuri, 14 Mai 2010 | 3352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .700 g faina
  • .250 g zahar pudra
  • .250 g unt
  • .500 g branza de vaci
  • .6 oua
  • .1 praf de copt
  • .esenta de vanilie
  • .coaja rasa de la o lamaie
  • .200 g stafide
  • .200 g cirese glasate
  • .200 g caise confiate
  • .cacao
  • .zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu fructe confiate:

Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi esenta de vanilie.Se amesteca bine.Praful de copt se amesteca cu faina si apoi cu compozitia de mai sus.Trebuie sa se formeze un aluat omogen, cu consistenta dar nu vartos.Aluatul se imparte in doua(vor rezulta deci 2 rulade).Se intinde aluatul cu ajutorul degetelor unse cu putin ulei.Deasupra aluatului se pun fructele(eu am pus stafide, caise confiate pe care le-am taiat si cirese confiate taiate si ele in 2-dar se poate pune orice alt fruct).Se ruleaza si se pune in forma de cozonac sau kek, unsa cu putin unt.Se da la cuptor, incalzit in prealabil,circa 50-60 min la foc potrivit.Cand este gata rumenita se scoate din cuptor, se pudreaza cat este calda cu zahar cu aroma de vanilie si cacao.Se lasa sa se raceasca si se taie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:22

Carmen, este si foarte buna...............te pup si multumesc tare mult pentru aprecieri..................

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:23

nadina, hai ca mai este........te pup si multumesc!......................

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:23

Multumesc,Bunica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Cataif