Rulada cu gem de caise si nuca

de mamaieelena in Prajituri, 2 Noi 2013 | 3786 vizualizari

 

Cred ca este cel mai rapid desert si nu este pretentios important este sa ai toate ingredientele care nu sunt prea multe.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu cacao
  • 5 linguri cu zahar
  • 300g gem de care aveti (eu am pus de caise)
  • 100g nuca macinata fin
  • zahar pudra pentru pus pe deasupra ruladei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de caise si nuca:

Ouale se separa si se bat albusurile spuma tare se adauga zaharul treptat apoi pe rand galbenusurile,Cacaua se amesteca in ulei si se adauga compozitiei cu oua se bat bine incontinuare si la sfarsit se incorporeaza si faina dar de aceasta data se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus si faina nu se pue toata odata ci pe rand lingura cu lingura.Se pune in tava de cuptor o hartie de copt si pune compozitia in tava avand grija sa fie uniform intinsa.Se da la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 minute.Dupa ce s-a copt se da jos de pe tava si se ruleaza cu hartia de copt si se da la rece.Cand este rece se desface si se umple cu gemul amestecat cu nuca apoi se ruleaza la loc si se da iar la rece.Deasupra se poate pune zahar asa cum am facut eu sau cine are timp ciocolata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Raisha 1

19.11.2013, 18:30

Geniala idee mi-ai dat! Am sa incerc si eu sper

Larisel 1

07.12.2013, 17:57

jolygina 1

07.12.2013, 18:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de caise