Rulada cu jambon

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 7679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 4 oua mari
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri cu varf faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper
  • Umplutura:
  • 300 gr jambon pui
  • 50 gr unt
  • 150 gr branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu jambon:

Umplutura:


- dai jambonul prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari si o amesteci cu branza si untul la temp. camerei


Rulada:


- bati ouale ca pentru omleta si adaugi treptat laptele si faina apoi ceapa verde si patrunjelul tocate fin, sare si piper dupa gust


- tapetezi cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si torni compozitia uniform in tava si o pui la cuptorul incins la 200C si o lasi cca 10 min


- scoti tava din cuptor si rastorni foaia pe un prosop si o rulezi


Dupa vreo 2-3 min desfaci rulada din prosop si pe suprafata ei intinzi uniform crema de jambon, rulezi cu grija si o dai la rece pt 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

servesti rulada ca aperitiv cu ridichi, rosii si ceapa verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:40

Ce faina
Am pus-o la favorite

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:23

o idee minutaa! la favorite cu ea

Georgiana78 1

30.05.2014, 14:07

va multumesc dragelor si ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv