Rulada cu jambon

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 7389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 4 oua mari
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri cu varf faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper
  • Umplutura:
  • 300 gr jambon pui
  • 50 gr unt
  • 150 gr branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu jambon:

Umplutura:


- dai jambonul prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari si o amesteci cu branza si untul la temp. camerei


Rulada:


- bati ouale ca pentru omleta si adaugi treptat laptele si faina apoi ceapa verde si patrunjelul tocate fin, sare si piper dupa gust


- tapetezi cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si torni compozitia uniform in tava si o pui la cuptorul incins la 200C si o lasi cca 10 min


- scoti tava din cuptor si rastorni foaia pe un prosop si o rulezi


Dupa vreo 2-3 min desfaci rulada din prosop si pe suprafata ei intinzi uniform crema de jambon, rulezi cu grija si o dai la rece pt 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

servesti rulada ca aperitiv cu ridichi, rosii si ceapa verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:40

Ce faina
Am pus-o la favorite

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:23

o idee minutaa! la favorite cu ea

Georgiana78 1

30.05.2014, 14:07

va multumesc dragelor si ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv tricolora