Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 1435 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte de mac
  • 1/2 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 300 -350 gr)

Pentru umplutura si decor:

  • 1 cutie branza ceva fin Delaco
  • 2 felii de cascaval (Ementaler)
  • miez de lapte
  • 2 ardei kapia copti
  • cascaval ras, cca 100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata.


Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam aluatul in asa fel incat sa ne incapa rulada intr-o tava de cozonac.


Deasupra presaram cascaval ras, seminte de mac si asezam felii de miez de lapte.


Dam la copt, la temperatura medie cca 40 min, pana capata rulada noastra aspect de rumen.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se poate servi rece sau cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Panacris 1

06.09.2013, 09:28

Corinuta 1

06.09.2013, 17:46

buna a fost?

laura_n 1

08.09.2013, 14:49

auu, ce bunaciune! ma bate si pe mine un gand

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite