Rulada cu nuca de cocos - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 27 Mar 2012 | 9264 vizualizari

 

Noua ne place mult cocosul iar aceasta rulada este fina si foarte gustoasa si aromata!

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 300 ml apa
  • 500 gr biscuiti
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 pachet margarina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos - de post:

Aluatul:


- apa, zaharul si cacaua se pun pe foc sa dea cateva clocote


- biscuitii se macina sau se piseaza su sucitorul si se amesteca cu siropul


- se framanta totul cu mana unsa cu ulei, se imparte aluatul in 3 bucati si se intinde pe cate o folie alimentara cu sucitorul uns si el cu ulei foi nu prea mari


-deasupra aluatului se intinde crema


Crema:


- se amesteca bine margarina la temperatura camerei cu zaharul si nuca cocos pana se obtine o crema


Se ruleaza strans cu ajutorul foliei (tragand inapoi folia de plastic) si se da la rece


Dupa ce s-a racit si legat se portioneaza!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Geanina87 1

27.03.2012, 19:49

Foarte buna...abia astept sa o fac si eu

MIUTA 1

27.03.2012, 23:54

Imi place

Georgiana78 1

28.03.2012, 07:58

Va multumesc frumos! Sa o incercati, nu o sa va pare rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri