Rulada cu nuca de cocos - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 27 Mar 2012 | 10391 vizualizari

 

Noua ne place mult cocosul iar aceasta rulada este fina si foarte gustoasa si aromata!

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 300 ml apa
  • 500 gr biscuiti
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 pachet margarina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos - de post:

Aluatul:


- apa, zaharul si cacaua se pun pe foc sa dea cateva clocote


- biscuitii se macina sau se piseaza su sucitorul si se amesteca cu siropul


- se framanta totul cu mana unsa cu ulei, se imparte aluatul in 3 bucati si se intinde pe cate o folie alimentara cu sucitorul uns si el cu ulei foi nu prea mari


-deasupra aluatului se intinde crema


Crema:


- se amesteca bine margarina la temperatura camerei cu zaharul si nuca cocos pana se obtine o crema


Se ruleaza strans cu ajutorul foliei (tragand inapoi folia de plastic) si se da la rece


Dupa ce s-a racit si legat se portioneaza!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Geanina87 1

27.03.2012, 19:49

Foarte buna...abia astept sa o fac si eu

MIUTA 1

27.03.2012, 23:54

Imi place

Georgiana78 1

28.03.2012, 07:58

Va multumesc frumos! Sa o incercati, nu o sa va pare rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede de post