Rulada de biscuiti cu cocos (ratata)

de Lau in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 2023 vizualizari

 

am intins prea tare biscuiti si nu mi-a reusit

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti
  • o cana lapte
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • zahar pudra dupa gust 12 linguri
  • 2 pliculete zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu cocos (ratata):

Se sfarama biscuiti bine si se adauga laptele treptat si se amesteca bine pana devine o pasta. Intr-un castron se amesteca untul cu zaharul pana devine o spuma se adauga nuca si se amesteca putin biscuitii. Se imparte in 2, pe o bucata de folie se pune jumatate din compozitie, se preseaza putin, se acopera cu alta folie se intinde bine cu facaletul. Apoi se intinde peste foaie jumatate din compozitie, se ruleaza cu grija se da la rece 2 ore. Se repeta la fel si cu cealalta jumatate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu cocos (ratata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

18.03.2011, 13:35

nicoleta

Lau 1

18.03.2011, 13:35

este ratata pentru ca nu se vede prea bine diferenta dintre biscuiti si nuca dar daca nu se intinde biscuiti foarte subtire iese o minunatie

adry88 1

03.06.2011, 10:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide