Rulada de biscuiti cu nuca

de deyutzky in Prajituri, 23 Iul 2012 | 17589 vizualizari

 

Buna dimiii bucatarasi dragi si o saptamana superba sa aveti:*...incep saptamana prin a va indulci cu o rulada tare buunaaa :D poftiti la masa!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 450-500 gr biscuiti simpli.
  • 3 linguri cacao.
  • 2-3 lingurite zahar pudra+1 pliculet zahar vanilat.
  • 250 ml lapte caldut.
  • jum de sticluta de esenta de rom.
  • Crema:
  • 250 gr unt la temperatura camerei.
  • 7 linguri de zahar pudra.
  • 200 gr nuca macinata.
  • 2 lingurite esenta rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu nuca:

Blat:


Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu cacaua si zaharul, adaugam treptat laptele caldut si esenta de rom si amestecam bine. Impartim compozitia obtinuta in 2 si ne apucam de crema.


Crema:


Untul il frecam cu zaharul, adaugam nuca macinata si romul si amestecam bine.


Pe o folie alimentara intindem prima parte din compozitia de biscuiti, punem deasupra inca o folie alimentara si nivelam usor cu un sucitor. Dam la o parte folia de deasupra si punem peste blatul de biscuiti jumatate din crema, si intindem bine.


Rulam cu grija si invelim bine in folie, legam la capete si dam la frigider pentru cateva ore.


La fel procedam si pt a2a parte din compozitia de biscuiti, respectiv cea de crema. Vom obtine 2 rulade.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

meprincipessa 1

29.07.2012, 14:31

La multi ani!

REDSUNSHINE 1

29.07.2012, 16:55

La multi ani bucatareaso!!!

deyutzky 1

29.07.2012, 21:51

dragele mele, mi-ati facut ziua si mai frumoasa cu urarile daruite va pup si va multumesc din suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Musli Light cu cacao