Rulada de biscuiti cu nuca

de deyutzky in Prajituri, 23 Iul 2012 | 23392 vizualizari

 

Buna dimiii bucatarasi dragi si o saptamana superba sa aveti:*...incep saptamana prin a va indulci cu o rulada tare buunaaa :D poftiti la masa!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 450-500 gr biscuiti simpli.
  • 3 linguri cacao.
  • 2-3 lingurite zahar pudra+1 pliculet zahar vanilat.
  • 250 ml lapte caldut.
  • jum de sticluta de esenta de rom.
  • Crema:
  • 250 gr unt la temperatura camerei.
  • 7 linguri de zahar pudra.
  • 200 gr nuca macinata.
  • 2 lingurite esenta rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu nuca:

Blat:

Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu cacaua si zaharul, adaugam treptat laptele caldut si esenta de rom si amestecam bine. Impartim compozitia obtinuta in 2 si ne apucam de crema.

Crema:

Untul il frecam cu zaharul, adaugam nuca macinata si romul si amestecam bine.

Pe o folie alimentara intindem prima parte din compozitia de biscuiti, punem deasupra inca o folie alimentara si nivelam usor cu un sucitor. Dam la o parte folia de deasupra si punem peste blatul de biscuiti jumatate din crema, si intindem bine.

Rulam cu grija si invelim bine in folie, legam la capete si dam la frigider pentru cateva ore.

La fel procedam si pt a2a parte din compozitia de biscuiti, respectiv cea de crema. Vom obtine 2 rulade.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

meprincipessa 1

29.07.2012, 14:31

La multi ani!

REDSUNSHINE 1

29.07.2012, 16:55

La multi ani bucatareaso!!!

deyutzky 1

29.07.2012, 21:51

dragele mele, mi-ati facut ziua si mai frumoasa cu urarile daruite va pup si va multumesc din suflet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu nucă, cacao şi portocală - de post