Rulada de carne

de raluca95 in Vita, 26 Mai 2015 | 3953 vizualizari

 

Si cum garnitura nu merge singura ce spuneti si de o rulada cu carne?

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata de vita
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • sare+piper
  • 150 g cascaval
  • 1 ardei
  • 8 felii de bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Incepem prin a amesteca carnea tocata cu ouale si painea stoarsa bine si o condimentam dupa gust cu sare si piper. Pe o folie de aluminiu distribuim frumos feliutele de bacon si intindem peste compozitia de carne. Punem cascavalul taiat cubulete si ardeii taiati fasii si incepem sa rulam incet ajutandune cu folia de aluminiu. O data rulata o lasam invelita in folia de aluminiu si o punem in tava si o bagam in cuptorul preincalzit la 180/190 de grade pentru 40/45 de minute, dupa care dam jos folia de aluminiu si o mai lasam 10 minute ca sa se rumeneasca frumos costita deasupra. Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de vita