Rulada de carne

de raluca95 in Vita, 26 Mai 2015 | 4031 vizualizari

 

Si cum garnitura nu merge singura ce spuneti si de o rulada cu carne?

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata de vita
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • sare+piper
  • 150 g cascaval
  • 1 ardei
  • 8 felii de bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Incepem prin a amesteca carnea tocata cu ouale si painea stoarsa bine si o condimentam dupa gust cu sare si piper. Pe o folie de aluminiu distribuim frumos feliutele de bacon si intindem peste compozitia de carne. Punem cascavalul taiat cubulete si ardeii taiati fasii si incepem sa rulam incet ajutandune cu folia de aluminiu. O data rulata o lasam invelita in folia de aluminiu si o punem in tava si o bagam in cuptorul preincalzit la 180/190 de grade pentru 40/45 de minute, dupa care dam jos folia de aluminiu si o mai lasam 10 minute ca sa se rumeneasca frumos costita deasupra. Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de vita