Rulada de carne cu morcov si mazare verde

de rivka in Vita, 7 Apr 2010 | 12845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame carne tocata vitel
  • 500 grame piept pui
  • 3 oua
  • 1 borcan jumatate mazare jumatate morcovi de 800 grame
  • condimente pentru carne de pui
  • condimente pt carne de vita
  • 1 lingurita sambal(pasta ardei iuti)
  • 4 linguri pesmet
  • piper
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita chimen
  • 2 lingurite patrunjel maruntit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu morcov si mazare verde:

Pieptul de pui se toaca cu cutitul cubulete si se amesteca cu 2 oua, 2 linguri pesmet, jumatate lingurita pasta de ardei iuti, condimentele dupa gust, piper, 1 lingurita de rozmarin, patrunjelul si borcanil de mazare cu morcovi.Amestecul se face cu mana curata.

Carnea tocata de vitel se amesteca cu condimentele dupa gust, chimen,piper,1 ou, 2 linguri pesmet si jumatate de lingurita de pasta de ardei iuti sambal.Amestecul se face cu mana curata.

Pe o hartie de copt se intinde carnea de vitel se acopera cu alta hartie de copt si se niveleaza cu un sucitor.

Deasupra carnii de vitel nivelate si pune cu lingura amestecul de carne de pui si se incepe rularea ajutandu-ne de hartia de copt.Carnatul se prinde la capete si apoi se infasoara strans in folie de aluminiu.

Se aseaza in tava de cuptor si se introduce la cuptor cca 110 minute la cca 240 grade.

Se scoata din cuptor se desface folia de aluminiu, se lasa la racit si apoi se taie, felii mai subtiri sau mai groase dupa preferinta.

Eu am taiat feliile mai groase ca am servit pe post de friptura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu morcov si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

danis 1

08.04.2010, 10:35

ce bine arata ne primesti si pe noi?5 furculite

mariac 1

09.04.2010, 20:28

nota 10 foarte frumos

cristyn 1

12.04.2010, 23:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita in sos