Osso Bucco

de lili2010 in Vita, 5 Mar 2011 | 2872 vizualizari

 

Cel mai simplu "Osso bucco".Este prima oara cand il fac dar am fost foarte incantata de gustul lui.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de rasol de mânzat cu os
  • 4morcovi
  • 2cepe
  • 2catei de usturoi
  • 400g rosii decojite
  • 1 cub de supa Maggi
  • 250ml de vin alb
  • ulei,faina,sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso Bucco:

Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca.



Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier



Intr-o cratita,se pun la calit cepele pentru cateva minute,se adauga apoi rondelele de morcovi si usturoiul tocat.Lasam cateva minute sa se caleasca si adaugam rosiile decojite.



Amestecam si lasam la foc mediu 10 minute.



Adaugam cubul de supa diluat intr-o cana de apa.Asezonam cu sare si piper si adaugam vinul si carnea.



Acoperim cratita si fierbem la foc mic aproximativ doua ore.Verificam din cand in cand .La sfarsit,adaugam patrunjel proaspat tocat.



Se serveste simplu sau acompaniat de paste,orez sau piure de cartofi.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Osso Bucco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:42

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:18

bun bun

lia maria 1

07.03.2011, 16:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu morcov si mazare verde