Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai

de adasev12 in Vita, 10 Feb 2011 | 2947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • 1 ceapa mica
  • o mana de ciupercute
  • 4 lg bulion
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 foaie de dafin
  • putin cimbru
  • sare, piper
  • pastai gata fierte din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai:

Carnea se spala si se portioneaza , se prajeste in ulei incins cat sa prinda putina crusta. se pune apoi peste ea ceapa taiata marunt , se adauga rozmarinul( f putin, fiindca e f aromat) si o foaie de dafin, se lasa cateva minute sa se inmoaie ceapa,a poi se adauga ciupercutele( de care aveti) , cimbru ; bulionul se dizolva intr-o cana de apa, se adauga sare, piper si se toarna peste carne. se lasa la fiert la foc mic pana se face bine carnita. se maia dauga cate puina zeama de carne sau apa...cred ca ar fi mers sa fi adaugat si un morcov...dar mi-am amintit abia la sfarsit...la sf se adauga patrunjel verde


eu am servit alaturi de pastai verzi gata fierti din conserva( sunt f buni aici...sotului meu ii plac mult...si sunt si ieftini) si cu muratura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adasev12 1

10.02.2011, 23:40

rocsi, nico...va multumesc fetelor

MotanLaOale 1

11.02.2011, 09:34

buna buna

adasev12 1

11.02.2011, 10:07

motanlaoale....mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vitel cu ciuperci