Rulada de carne in miez de nuca :)

de elemer in Porc, 21 Oct 2014 | 4018 vizualizari

 

O reteta fenomenala fara E-uri .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata 
  • 150 gr slanina afumata taiata cuburi 
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete mici 
  • 5 catei usturoi pisati 
  • 100 gr nuca macinata 
  • Sare , piper 
  • folie de aluminiu 
  • Apa cca.2 litri
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in miez de nuca :):

Luam un bol mai mare punem toate ingredientele ,insa fara de miezul de nuca , si framintam  bine sa fie uniform peste tot si punem in frigider cca 30 de minute ,la racit .

Scoatem din frigider , si formam 2 rulade pe care le invelim in minim trei foi de  folie  de aluminiu ,la capete folia o sucim sa nu intre apa ,putem sa si o legam ,si punem intr-o oala in apa rece sub capac pe foc mic fiindca n-are voie sa fiarba ,si lasam 3 ore .

Dupa aceea luam oala si fara sa indepartam capacul punem la racit intr-un loc mai rece , eu de obicei pe terasa pun seara si dimineata e racit cum trebuie . Scoatem din apa , si din folie ,invirtim bine in miezul de nuca si punem in frigider pina la servire :)

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in miez de nuca :)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata