Rulada de carne in miez de nuca :)

de elemer in Porc, 21 Oct 2014 | 1601 vizualizari

 

O reteta fenomenala fara E-uri .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata 
  • 150 gr slanina afumata taiata cuburi 
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete mici 
  • 5 catei usturoi pisati 
  • 100 gr nuca macinata 
  • Sare , piper 
  • folie de aluminiu 
  • Apa cca.2 litri
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in miez de nuca :):



Luam un bol mai mare punem toate ingredientele ,insa fara de miezul de nuca , si framintam bine sa fie uniform peste tot si punem in frigider cca 30 de minute ,la racit .


Scoatem din frigider , si formam 2 rulade pe care le invelim in minim trei foi de folie de aluminiu ,la capete folia o sucim sa nu intre apa ,putem sa si o legam ,si punem intr-o oala in apa rece sub capac pe foc mic fiindca n-are voie sa fiarba ,si lasam 3 ore .


Dupa aceea luam oala si fara sa indepartam capacul punem la racit intr-un loc mai rece , eu de obicei pe terasa pun seara si dimineata e racit cum trebuie . Scoatem din apa , si din folie ,invirtim bine in miezul de nuca si punem in frigider pina la servire :)




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in miez de nuca :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

21.10.2014, 21:51

MotanLaOale 1

21.10.2014, 22:13

Panacris 1

22.10.2014, 08:03

Interesant! De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata