Rulada de cartofi cu carne tocata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 7200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 3 linguri margarina
  • 300 ml lapte
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cartofi cu carne tocata:

Se curata cartofii si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza, se adauga margarina, laptele si sare dupa gust


Ceapa se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat. Se adauga pasta de tomate, 100 ml apa si cand incepe sa fiarba se adauga carnea. Se amesteca si se lasa sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat, 1 ou, sare, piper, cimbru dupa gust. Se amesteca si se lasa sa se raceasca


Se intinde piureul de cartofi pe o folie alimentara, se adauga compozitia de carne si se ruleaza cu ajutorul foliei


Se aseaza in tava de chec unsa cu ulei, se unge cu oul batut si se da la cuptor pana se rumeneste frumos


Se lasa sa se raceasca in tava

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

19.09.2011, 21:27

place

jolygina 1

20.09.2011, 10:17

Cris2711 1

03.10.2011, 18:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta tarinei