Rulada de curcan cu branza

de meosiris in Curcan, 5 Oct 2010 | 7386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de curcan
  • 50g branza feta
  • 50g cascaval ras
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
  • delikat
  • rozmarin
  • 2 frunze dafin.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu branza:

-Am amestecat branza feta cu cascavalul, smantana, ardeiul gras taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, apoi am pus sare si piper.
-Am spalat pipetul de curcan, apoi l-am taiat fileuri subtiri pe care le-am batut ca la snitele.
-Le-am asezat pe o folie de Al, una langa alta, fara sa las un loc liber intre ele. Le-am condimentat cu sare, piper, delikat si rozmarin iar deasupra lor am turnat umplutura de branza uniform.
-Rulam cu ajutorul foliei de Al, apoi legam bine rulada cu ata din papiota.
-Asezam rulada astfel obtinuta in tava unsa cu putin ulei iar pe langa ea, putem pune cartofi taiati cubulete si o rosie felii.
-Mai presaram putin delikat deasupra si rozmarin, asezam frunzele de dafin si bagam la cuptor la foc potrivit pana totul este rumenit frumos.
-Foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan rumena