Curcan cu ciuperci si taitei

de RuxyRux in Curcan, 9 Mai 2011 | 3311 vizualizari

 

O reteta deosebit de gustoasa din bucataria rusa, pe care am modificat-o putin, deoarece in reteta era prevazuta carne de vita,...

 

INGREDIENTE

  • 900 gr piept de curcan feliat
  • 70 gr unt
  • 200 gr ciuperci
  • 700 ml supa( curcan in cazul de fata sau daca respectati reteta supa de vita)
  • 100 gr ceapa tocata
  • 50 ml ketchup
  • 1 lingura usturoi zdrobit
  • 100 gr faina
  • 300 gr smantana
  • 300 gr taitei
  • 3 linguri unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu ciuperci si taitei:

Se taie carnea pe fibra in felii, apoi se prajeste in unt.


Separat se calesc ciupercile cu usturoiul in putin unt si se lasa 5 minute la foc mic.


Peste carne se toarna o parte din supa, ceapa si ketchupul, se lasa acoperit sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, apoi se ingroasa cu faina dizolvata in restul de supa.


Se adauga si ciupercile si se fierb putin amestecand mereu.


Se incorporeaza smantana si se condimenteaza dupa gust.


Se poate da la cuptor pentru 30 de minute.


Taitetii se fierb se scurg si se amesteca cu unt apoi se servesc impreuna cu mancarea cu sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu ciuperci si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

adry88 1

10.05.2011, 15:20

RuxyRux 1

10.05.2011, 15:26

Multumesc Ed

MVMih 1

10.05.2011, 23:54

E o melodie italiana "felicita"...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan rumena