Rulada de curcan si ciuperci Portobello

de alldaycooking in Curcan, 13 Feb 2012 | 2213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 700 gr pulpa de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pumn de mazare congelata
  • 1 pumn de porumb congelat
  • sare
  • piper alb
  • Ciuperci
  • 400 gr ciuperci Portobello
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan si ciuperci Portobello:

Pentru rulada am batut carnea cu ciocanul pentru snitele. Am sarat si piperat carnea, am adaugat morcovul taiat bucati, boabele de mazare si porumb. Am rulat carnea, am infasurat-o in pielita pe care o dadusem la o parte la inceput. Am infasurat cu sfoara si am asezat intr-o tava ceramica pe care am acoperit-o cu un capac. Am copt la 200 grade Celsius pentru 1 ora, apoi la 250 grade Celsius pana cand s-a rumenit.


Ciupercile le-am feliat si le-am prajit in ulei. Ideea e sa nu fie foarte multe ciuperci in tigaie si sa se poata rumeni in ulei. Ciupercile prajite le-am asezat pe farfurii. In tigaia in care am prajit ciupercile am adaugat 2 linguri otet balsamic si 2 linguri sos de soia si am lasat sa fiarba pana cand am obtinut un sos ceva mai consistent. Am stropit ciupercile cu acest sos si am servit alaturi de rulada de curcan.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan si ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 14:06

foarte reusita

alldaycooking 1

13.02.2012, 14:52

Multumesc frumos!

iri_iri 1

13.02.2012, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan