Pulpa de curcan la cuptor

de jolygina in Curcan, 22 Ian 2012 | 10766 vizualizari

 

cred ca asa i se zice la partea de sus a curcanului ,nu copanelul sper sa nu gresesc

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan ,partea de sus
  •  vin rosu
  •  foi de dafin 4-5 bucati
  •  piper 
  • sare 
  • rozmarin 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Spalam bine bucatile de curcan ,optional le dam pielita jos ,apoi le crestam bine pentru a patrunde si a fi foarte fragede 

Le masam bine cu sare piper si alte condimente daca doriti ,putin rozmarin 

apoi turnam vinul peste ele ,cam cat sa le acopere ,adaugam si foile de dafin si lasam cateva ore pentru a se imbiba bine vinul in ele , daca se poate de seara pana dimineata 

apoi asezam in tava carnea ,o impanam printre crestaturi cu bucatele de usturoi ,apoi turnam vinul cu condimente peste ea si punem tava la cuptor la foc potrivit circa o ora ,o mai intoarcem din cand in cand pentru a se rumeni bine 

este o nebunie ,eu personal cred ca-i mult mai sanatoasa si este o asemanare intre porc si pui ,adica nici asa grasa ca porcul dar nici asa fada ca puiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

jolygina 1

10.02.2012, 14:58

multumesc gurita

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:04

mult, bun, sanatos, frumos, gustos, nu stiu ce sa mai zic

jolygina 1

12.03.2012, 00:58

doar ca te pot servi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sote de curcan si sos de ciuperci cu pilaf si piure