Pulpa de curcan la cuptor

de jolygina in Curcan, 22 Ian 2012 | 7276 vizualizari

 

cred ca asa i se zice la partea de sus a curcanului ,nu copanelul sper sa nu gresesc

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan ,partea de sus
  •  vin rosu
  •  foi de dafin 4-5 bucati
  •  piper 
  • sare 
  • rozmarin 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Spalam bine bucatile de curcan ,optional le dam pielita jos ,apoi le crestam bine pentru a patrunde si a fi foarte fragede


Le masam bine cu sare piper si alte condimente daca doriti ,putin rozmarin


apoi turnam vinul peste ele ,cam cat sa le acopere ,adaugam si foile de dafin si lasam cateva ore pentru a se imbiba bine vinul in ele , daca se poate de seara pana dimineata


apoi asezam in tava carnea ,o impanam printre crestaturi cu bucatele de usturoi ,apoi turnam vinul cu condimente peste ea si punem tava la cuptor la foc potrivit circa o ora ,o mai intoarcem din cand in cand pentru a se rumeni bine


este o nebunie ,eu personal cred ca-i mult mai sanatoasa si este o asemanare intre porc si pui ,adica nici asa grasa ca porcul dar nici asa fada ca puiul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

jolygina 1

10.02.2012, 14:58

multumesc gurita

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:04

mult, bun, sanatos, frumos, gustos, nu stiu ce sa mai zic

jolygina 1

12.03.2012, 00:58

doar ca te pot servi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor