Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos

de anca_rm in Prajituri, 29 Iul 2013 | 3198 vizualizari

 

Am avut musafiri si le-am facut si dulcegarii .
Briose cu fructe ,
Briose cu ciocolata si crema de mascarpone
Biscuiti cu migdale

 

INGREDIENTE

  • -o foaie napolitana
  • Pt prima crema:
  • -200 ml apa
  • -125 gr zahar
  • -200 gr nuca macinata
  • Pt a doua crema :
  • -3 Linguri de apa
  • -100 Gr zahar
  • -100 Gr unt
  • -2 linguri lapte praf
  • - 200 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos:

Pregatim foaia de napolitana ( o punem pe un prosop ) eu asa am facut.


Facem prima crema astfel : punem la topit zaharul , cand este topit si a capatat o culoare buna turnam apa peste si lasam pana se topeste tot zaharul ; vom adauga nuca macinata si daca doriti esente .


Trebuie sa punem crema rece peste foaia de napolitana ca sa se moaie asa ca intinde prima crema .


Facem a doua crema astfel : apa cu untul si cu zaharul le punem la incazit pe aragaz si le lasam pana cand da in clocot . Amestecam bine de tot , adaugam nuca de cocos si pentru consistenta laptele praf .


Intinde si aceasta crema peste foaie si rulam usor. O invelim rulada intr-o folie de plastic si dam la frigider .


Este foarte buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

29.07.2013, 16:01

Rocsi 1

29.07.2013, 20:16

Mmm ce buna

anca_rm 1

21.08.2013, 14:40

am facut o greseala in reteta : CREMA TREBUIE PUSA CALDA

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Kinder Pinguin"