Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos

de anca_rm in Prajituri, 29 Iul 2013 | 6369 vizualizari

 

Am avut musafiri si le-am facut si dulcegarii .
Briose cu fructe ,
Briose cu ciocolata si crema de mascarpone
Biscuiti cu migdale

 

INGREDIENTE

  • -o foaie napolitana
  • Pt prima crema:
  • -200 ml apa
  • -125 gr zahar
  • -200 gr nuca macinata
  • Pt a doua crema :
  • -3 Linguri de apa
  • -100 Gr zahar
  • -100 Gr unt
  • -2 linguri lapte praf
  • - 200 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos:

Pregatim foaia de napolitana ( o punem pe un prosop ) eu asa am facut.

Facem prima crema astfel :  punem la topit zaharul , cand este topit si a capatat o culoare buna turnam apa peste si lasam pana se topeste tot zaharul ; vom adauga nuca macinata si daca doriti esente .

Trebuie sa punem crema rece peste foaia de napolitana ca sa se moaie asa ca intinde prima crema .

Facem a doua crema astfel : apa cu untul si cu zaharul le punem la incazit pe aragaz si le lasam pana cand da in clocot . Amestecam bine de tot , adaugam nuca de cocos si pentru consistenta laptele praf .

Intinde si aceasta crema peste foaie si rulam usor. O invelim rulada intr-o folie de plastic si dam la frigider .

Este foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ianculubita 1

29.07.2013, 16:01

Rocsi 1

29.07.2013, 20:16

Mmm ce buna

anca_rm 1

21.08.2013, 14:40

am facut o greseala in reteta : CREMA TREBUIE PUSA CALDA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert macarons