Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos

de anca_rm in Prajituri, 29 Iul 2013 | 4318 vizualizari

 

Am avut musafiri si le-am facut si dulcegarii .
Briose cu fructe ,
Briose cu ciocolata si crema de mascarpone
Biscuiti cu migdale

 

INGREDIENTE

  • -o foaie napolitana
  • Pt prima crema:
  • -200 ml apa
  • -125 gr zahar
  • -200 gr nuca macinata
  • Pt a doua crema :
  • -3 Linguri de apa
  • -100 Gr zahar
  • -100 Gr unt
  • -2 linguri lapte praf
  • - 200 gr nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos:

Pregatim foaia de napolitana ( o punem pe un prosop ) eu asa am facut.


Facem prima crema astfel : punem la topit zaharul , cand este topit si a capatat o culoare buna turnam apa peste si lasam pana se topeste tot zaharul ; vom adauga nuca macinata si daca doriti esente .


Trebuie sa punem crema rece peste foaia de napolitana ca sa se moaie asa ca intinde prima crema .


Facem a doua crema astfel : apa cu untul si cu zaharul le punem la incazit pe aragaz si le lasam pana cand da in clocot . Amestecam bine de tot , adaugam nuca de cocos si pentru consistenta laptele praf .


Intinde si aceasta crema peste foaie si rulam usor. O invelim rulada intr-o folie de plastic si dam la frigider .


Este foarte buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de napolitana cu nuca si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

29.07.2013, 16:01

Rocsi 1

29.07.2013, 20:16

Mmm ce buna

anca_rm 1

21.08.2013, 14:40

am facut o greseala in reteta : CREMA TREBUIE PUSA CALDA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu branza
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu gem si nuca