Rulada de omleta

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 4242 vizualizari

 

o reteta simpla buna atit pentru micul dejun cit si ptr felul 2 ...

 

INGREDIENTE

  • pentru omleta :
  • 6 oua
  • sare
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura parmigian
  • pentru umplutura:
  • 1 lingura mustar
  • 50 gr unt
  • castraveti murati
  • 100 gr prosciutto crudo
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

Oula se bat spuma impreuna cu laptele, faina si un virf de sare. Adaugam parmigianul si amestecam bine. Intr-o tigaie bine incinsa cu foarte putin ulei se toarna compozitia si se face o omleta. Atentie ca atunci cind o intoarcem omleta sa nu se rupa. O putem intoarce cu ajutorul unui capac. Cand e gata o punem pe planul de lucru

Separat amestecam untul cu mustarul si cu castravetii taiati marunt. Aceasta compozitie o intindem pe omleta. Deasuprra punem prosciutto si rulam omleta. O dam citeva ore la rece

Se serveste cu salata verde...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara rulata