Rulada de piept de pui

de janet in Pui, 31 Mar 2010 | 4196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1kg de piept de pui dezosat
  • -300gr legume(mazare,porumb,ardei gras rosu taiat cubulete mici)
  • -o lingurita de delikat
  • -sare,piper macinat
  • -2 lingurite de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de pui:

Se toaca pieptul de pui ,marunt,la cutit apoi adaugam legumele si condimentele


Amestecam bine.Compozitia rezultata o impartim in doua si punem pe o folie de aluminiu,unsa cu ulei.Rulam fara sa prindem folia in compozitie,dindu-i forma de salam,stringem capetele bine si punem rulourile intr-o tava in care punem apa,cuprinzind rulourile pe jumatate.punem la cuptorul incins cam 30 de min.nu mai mult ca iese prea uscata rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mariac 1

31.03.2010, 18:53

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 13:00

Kassy 1

22.04.2011, 11:32

Super rulada!Oaspetii mei au apreciat-o foarte mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pomana porcului
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez