Rulada de porc cu carnat si bacon

de Julie in Porc, 29 Dec 2011 | 4079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc,
  • carnati,
  • bacon afumat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 3-4 linguri ulei,
  • 100 ml vin alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si bacon:

Muschiul de porc se taie in felii subtiri, care se condimenteaza dupa gust, cu sare, cimbru si piper. Se azeaza pe fiecare felie de carne, cate o bucata de carnat si se ruleaza strans. Ruladele se imbraca apoi, in felii de bacon afumat si se prind cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul coacerii.


Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele, vinul si uleiul, amestecate cu sare, piper si cimbru. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins, timp de 30 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 15-20 minute, cat sa scada lichidul din tava, iar ruladele sa se rumeneasca frumos.


Pot fi servite reci sau calde, alaturi de sos de smantana cu hrean ori acrituri. In momentul servirii se indeparteaza scobitorile, iar ruladele se taie in felii sau se pot servi intregi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 10:11

ce bine arata

Bya Ralu 1

14.06.2012, 10:47

super

andreea_angelo 1

15.11.2012, 17:57

deliciossssssssss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci