Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval

de Sidy in Porc, 18 Ian 2012 | 4392 vizualizari

 

Va recomand sa incercati aceasta reteta oricand va propuneti sa va rasfatati familia sau musafirii cu un preparat de sarbatoare. Cu siguranta nu veti da gres si veti reusi sa impresionati audienta.
Noua ne-a placut mult....

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa porc
  • 200 g bacon feliat
  • 100 g ciuperci taiate
  • 150 g cascaval
  • 50 g masline
  • 2-3 linguri sos Worcester
  • 2-3 linguri mustar
  • 1 morcov
  • frunze patrunjel verde
  • pasta de gogosari
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval:

Taiem carnea de porc astfel incat sa fie cat mai subtire si desfacuta pe toate partile, astfel incat sa aiba aceeasi grosime.


Ungem fasiile de carne cu sos Worcester, asezonam si dam peste cu mustar.


Pe o folie din aluminiu asezam feliile de bacon atat cat va fi exteriorul ruladei.


Pe una dintre laturi punem ciuperci taiate, o lingurita pasta de gogosari, un sir de masline, frunze de patrunjel si morcov taiat pe lungime.


Rulam rulada cat mai strans si o infasuram in folia de aluminiu, in care o sa o coacem la cuptor.


Punem rulada intr-un vas cu putina apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C pentru o ora.


Dupa o ora inlaturam folia si lasam rulada sa se mai rumeneasca 10 minute, apoi o scoatem si deasupra radem cascaval din abundenta.


Dam din nou la cuptor pina se topeste cascavalul.


La servire taiem rulada felii si o servim alaturi de un piure de cartofi si de muraturi.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta, in crusta de bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ubulika 1

19.01.2012, 21:00

belina 1

19.01.2012, 21:37

o bunatate

BuburuzaBubu 1

11.04.2012, 08:55

placeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat