Ruladă de pui cu legume

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2011 | 18472 vizualizari

 

Un aperitiv foarte potrivit pentru o masa de sarbatoare.Intotdeauna ruladele mi-au dat emotii,imi ziceam „daca se rupe,daca se împrastie?” uite ca in felul asta iese minunat si nu am emotii.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 6 felii de cascaval
  • Amestec mexican de legume(sau orice legume vreti sa puneti)
  • Ciuperci din conserva
  • Marar si patrunjel verde
  • 2 oua
  • O lingura pesmet
  • Cascaval razuit
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
  • Susan
  • Hartie de copt pentru înfasurat rulourile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu legume:

Din pieptul de pui am taiat patru felii mai mari, le-am acoperit cu o folie si le-am batut ca sa le mai intind putin. Fasiile de carne care au ramas le-am tocat, se vor folosi la umplutura. Condimentam feliile de pui. Carnea tocata o condimentam si o amestecam cu ciupercile, legumele, ouale batute si amestecate cu pesmetul. La final adaugam si verdeata tocata marunt.


Hartia de copt o udam si o stoarcem bine, va deveni astfel mai maleabila si va crea si un abur in interior.


Intindem hartia de copt,o ungem cu foarte putin ulei cu ajutorul unei pensule. Presaram seminte de susan si boia. Asezam felia de piept de pui, deasupra punem felii de cascaval, apoi umplutura. Mai razuim putin cascaval deasupra si rulam cu ajutorul hartiei de copt. Rulam cat mai strans, rasucim capetele si legam cu sfoara.


Intr-o tava punem o hartie de copt, foarte putina apa (ca sa nu se arda tava) asezam rulourile si dam la cuptor aproximativ 60 de minute. Ca sa vedem daca sunt gata, putem sa descafem putin hartia si verificam cu furculita.


Se lasa sa se raceasca, apoi se desface hartia si se feliaza.


Sărbători frumoase!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

gaby_duceag 1

28.12.2011, 12:06

da! chiar de sarbatoare!
bravo!

diaconta 1

28.12.2011, 12:09

Gaby,tare incantata sunt de ea

diaconta 1

28.12.2011, 17:04

Deyu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui