Rulada de pui Tex-Mex

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 2856 vizualizari

 

Inca n-am terminat cu retetele de la sarbatori.Ma uit bine la retete si sunt multe pe care nu apuc sa le fac des si nici ma bucur ca pot sa incerc cat mai multe si sa-mi obisnuiesc copii cu o diversitate gastronomica. Precis nu li se pare ca mancam monoton!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui tocata
  • 2 ardei verzi (verde inchis ca au mai multa aroma),taiati cubulete
  • 1 lingurita de usturoi pudra (sau proaspat)
  • 1 lingurita de ceapa pudra (sau proaspata)
  • 1 lingurita piper
  • 1/2 lingurita ardei iute (optional)
  • 1 lingurita chimion
  • 3 foi de placinta (ca atatea mi-au ramas)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui Tex-Mex:

Se amesteca toate ingredientele.


Se pun foile unse cu ulei in forma,eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o.


Se introduce amestecul de carne.


Se inveleste cu foile de placinta.


Se unge cu putin ulei .


 

TIPS-URI

1

Cantitatile se pot schimba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui Tex-Mex" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Cris2711 1

28.01.2011, 17:27

ce bunatateeeeeee

diaconta 1

28.01.2011, 18:37

dupa cum vezi,mi-am pierdut capul de pofta

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:06

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimion, cu taitei de casa si cartofi