Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 3859 vizualizari

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv aratos, gustos, rafinat dar in acelasi timp usor de pregatit, aceasta este reteta !
Remarcati va rog ca nu contine nici un pic de faina si foarte putina grasime. Numai bine pentru silueta !
Si eu am preparat rulada aceasta prima oara nu demult, am ramas foarte incantata de culoarea ei vie, de gustul rafinat si proaspat in acelasi timp.

 

INGREDIENTE

  • 20 g de unt
  • 450 g de spanac congelat
  • 4 oua
  • 125 g de creveti gata fierti -eu nu am avut,si i- am inlocuit cu 2 linguri de icre rosii de somon
  • 200 g de somon afumat
  • 300 g de branza de vaca proaspata
  • 3 linguri de smantana groasa
  • piper
  • sare
  • 2-3 foi de salata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii:

Topim untul si adaugam spanacul, mestecand incet sa se omogenizeze. Lasam  un pic sa se raceasca, si adaugam pe rand galbenusurile. Batem albusurile spuma cu un pic de sare, le amestecam cu grija cu miscari de sus in jos cu masa de spanac si compozitia obtinuta o intindem de pe o hartie de copt in tava si o coacem la 160 de grade timp de 12-15 minute.
Intre timp taiem crevetii marunt, somonul afumat fasii, si amestecam branza cu smantana, saram, piperam, adaugam somonul si crevetii si ungem aceasta crema peste foaia de spanac. Rulam strans si dam la rece pentru o ora. Putem servi rulada intrega pe o tava garnisita cu frunze de salata sau taiata felii. Varianta mea a avut icre in loc de creveti si a fost extrem de apreciata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

07.02.2013, 19:09

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:42

imi place cum arata

danakarin 1

07.02.2013, 20:30

Va multzumesc tuturor care m-au vizitat si au apreciat reteta ! Ma bucur ca v-a placut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback