Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 1806 vizualizari

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv aratos, gustos, rafinat dar in acelasi timp usor de pregatit, aceasta este reteta !
Remarcati va rog ca nu contine nici un pic de faina si foarte putina grasime. Numai bine pentru silueta !
Si eu am preparat rulada aceasta prima oara nu demult, am ramas foarte incantata de culoarea ei vie, de gustul rafinat si proaspat in acelasi timp.

 

INGREDIENTE

  • 20 g de unt
  • 450 g de spanac congelat
  • 4 oua
  • 125 g de creveti gata fierti -eu nu am avut,si i- am inlocuit cu 2 linguri de icre rosii de somon
  • 200 g de somon afumat
  • 300 g de branza de vaca proaspata
  • 3 linguri de smantana groasa
  • piper
  • sare
  • 2-3 foi de salata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii:

Topim untul si adaugam spanacul, mestecand incet sa se omogenizeze. Lasam un pic sa se raceasca, si adaugam pe rand galbenusurile. Batem albusurile spuma cu un pic de sare, le amestecam cu grija cu miscari de sus in jos cu masa de spanac si compozitia obtinuta o intindem de pe o hartie de copt in tava si o coacem la 160 de grade timp de 12-15 minute.

Intre timp taiem crevetii marunt, somonul afumat fasii, si amestecam branza cu smantana, saram, piperam, adaugam somonul si crevetii si ungem aceasta crema peste foaia de spanac. Rulam strans si dam la rece pentru o ora. Putem servi rulada intrega pe o tava garnisita cu frunze de salata sau taiata felii. Varianta mea a avut icre in loc de creveti si a fost extrem de apreciata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Sim0na 1

07.02.2013, 19:09

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:42

imi place cum arata

danakarin 1

07.02.2013, 20:30

Va multzumesc tuturor care m-au vizitat si au apreciat reteta ! Ma bucur ca v-a placut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti