Rulada de varza umpluta

de ianculubita in Curcan, 10 Oct 2013 | 1516 vizualizari

 

Nu am avut alta preocupare intr-o zi, m-am jucat putin in bucatarie si am realizat urmatoarele doua retete pe care vi le recomand sa le pregatiti tot asa cand nu aveti alte preocupari.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica dulce sau murata
  • 500 g carne tocata de pasare
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • 2 linguri boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de varza umpluta:

Varza o tocam foarte fin,o calim in ulei pana se inmoaie,adaugam sare iar daca tot este tare,punem si o ceasca cu apa,lasam sa fiarba si sa scada in acelasi timp;varza nu trebuie sa fie zemoasa.


Intr-un castron amestecam carnea cu sare,piper,cimbru,usturoi pisat,o punem intr-o tigaie cateva minute cat se strange si se albeste,apoi pe o folie de aluminiu intindem pe o suprafata de 20x30 boia dulce sau iute,peste boia cu grija intindem varza calita iar peste varza tot cu grija intindem carnea;rulam la inceput cu tot cu folie pana se formeaza rulada apoi o lasam libera,o strangem bine la capete,o asezam intr-o forma de cozonac,adaugam 1cana cu apa si lasam la cuptor la foc mic 30min;


Servim rulada pe farfurie,taiata felii alaturi de cartofi natur sau taranesti pe care i-am folosit eu

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

- TABITA - 1

10.10.2013, 17:58

Lia_ 1

10.10.2013, 23:01

buna ideea

ianculubita 1

11.10.2013, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sote meridional cu pulpa de curcan