Rulada din albusuri cu dulceata de cirese si crema de vanilie

de luminita20_2006 in Prajituri, 20 Sep 2011 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • -5 linguri zahar
  • -5 linguri faina
  • -2 linguri pesmet
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -gem/dulceata
  • -zahar pudra
  • Crema:
  • -100 ml lapte
  • -1 galbenus
  • -4 linguri zahar
  • -1 lingura rasa amidon
  • -150 ml frisca
  • -esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din albusuri cu dulceata de cirese si crema de vanilie:

Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul in ploaie, dupa care faina si persmetul iar la final coaja de lamaie. Se toarna totul intr-o tava 25/30 cm si se coave timp de 15 -20min. Se scoate apoi pe un prosop foarte putin umed si se ruleaza.


Crema: se mixeaza galbenusul cu zaharul pana se albeste, se aduga amidonul apoi cate putin lapte fierbinte se amesteca bine si se pune pe foc amestecand in continuu pana se ingroase crema. Se lasa la racit si se adauga esenta. Frisca se mixeaza pana cand se intareste apoi se pune peste crema racita. Dupa ce s-a racit se pune crema si gem/dulceata in cazul meu de visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri cu dulceata de cirese si crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

20.09.2011, 22:13

O combinatie minunata!!!

Mihaela11_jo 1

21.09.2011, 10:55

Foart fina

Lau 1

04.10.2011, 22:48

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema cappuccino