usor de facut fara atata separare de oua
ouale si zaharul se bat impreuna pana se ingroasa compozitia apoi se adauga faina se incorporeaza se pune bicarbonatul stins cu otet
se toarna in tava tapetata cu faina si ulei se lasa un strop de aluat
i se pune cacao si imprastiem peste celalalt in tava.
Se pune la cuptor si se coace. Dupa racire se orneaza cu frisca si capsuni sau orice fructe.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro