Rulada din albusuri cu frisca si nuca

de MIUTA in Prajituri, 2 Noi 2011 | 10674 vizualizari

 

Daca ramaneti cu albusuri puteti incerca sa faceti aceasta rulada si nu o sa va para rau.
Blatul de la rulada l-am luat de pe blogul"Bunatati din bucataria mea Mihaela"iar crema am facut-o din reteta "Prajitura Egipteana".

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 8 albusuri
  • 200 g zahar
  • 120 g nuci macinate
  • 80 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • CREMA
  • 200 g frisca lichida Hulala
  • 200 g nuca prajita si macinata
  • 100 g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din albusuri cu frisca si nuca:

Se bat albusurile spuma tare cu 200 g zahar.


Se adauga praful de copt,apoi nucile si faina.


Se amesteca foarte bine toate ingredientele.


Se pune compozitia intr-o tava mare de aragaz(40/30)si se da la cuptor pentru 25-30 minute.


Se umezeste cu apa rece un prosp de bucatarie si se ruleaza in el blatul cand se scoate din cuptor.


Se lasa sa se raceasca.


Intre timp se mixeaza frisca foarte bine cu zaharul,zaharul vanilat si intaritorul de frisca.


Se adauga nuca macinata in frisca si se amesteca bine toate ingredientele.


Se umple rulada cu aceasta crema si se da la rece pentru o ora.


E delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri cu frisca si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

kytz 1

21.02.2017, 22:18

La mulți ani! 🎂🎂🎂🌷🌷🌷🎉🎉🎉

dantes 1

22.02.2017, 07:57

Delicioasa!

MIUTA 1

28.02.2017, 16:28

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca