Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot

de Bunica in Porc, 1 Iun 2016 | 842 vizualizari

 

Am preparat o ruladă de porc cu ciuperci fooooarte bună! Crook-Pot la treabă, că ai lenevit destul în depozit! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1kg fleică de porc cu mai puțină grăsime.
  • 1 legătură ceapă verde
  • 10 ciupercuțe
  • 1 ou
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 2 linguri ulei de măsline
  • ierburi aromate pregătite de minehttp://www.bucataras.ro/retete/amestec-de-plante-66337.html
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot:

Ia o bucată de fleică de 1 kg. spălată, uscată cu prosoape de bucătărie.


Feliază fleica cât mai subțire.


Pune intr-un castron ierburile aromate, sarea, piperul și o lingură de ulei de măsline.


Amestecă toate ingredientele și masează cu ele fleica.


Lasă 30-40 minute fleica la rece pentru a pătrunde bine aromele.


Cât timp stă fleica la odihnă pregătești umplutura.


.Ceapa curățată, spălate se toacă mărunt.


Pune uleiul rămas intr-o tigaie la încins


Lasă ceapa până devine sticloasă.



Ciupercile spălate, șterse și tocate mărunt se adaugă peste ceapă.


Lasă la fiert până scade zeama.


Stinge focul și adaugă oul și pătrunjelul tocat mărunt.


Lasă compoziția la răcit.


Scoate fleica,pune-o pe tocător.


Împarte carnea în două.


Pune jumătate din compoziția de ciuperci.


Repartizează umplutura pe toată suprafața bucății de carne.


Rulează carnea și leag-o strâns cu ață de bucătărie.


Pune rulourile de carne în vasul Crook Pot.


Adaugă vinul.


Setează la programul High și lasă la fiert 3 ore.


După 3 ore ,decuplezi de la sursa electrică aparatul.


Scoate vasul și bagă-l la cuptorul preîncălzit sla 170 grade să se rumenească frumos.


Servești cu sau fără garnitură.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

02.06.2016, 12:07

buna rulada!

Bunica 1

02.06.2016, 18:35

Catalina L 1

04.06.2016, 19:54

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu fulgi de porumb