Rulada din carne tocata cu legume

de T I M E A in Porc, 20 Mai 2014 | 28752 vizualizari

 

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert.
Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta servita cu o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mare
  • 4 fire ceapa verde
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • ½ lingurita sare de mare
  • un pic de piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu legume:

Tocam carnea si o punem intr-un bol.

Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa

Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica 

Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele respectiv cubulete 

Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam

Adaugam patrunjelul tocat apoi ouale si amestecam

La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul 

Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor

Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de aprox o ora si 10 minute

Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem


Se poate servi si rece si calda

 

TIPS-URI

1

Verdeturile folosite sunt si in functie de preferinte

2

Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta servita cu o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

RETETA IN IMAGINI

Rulada din carne tocata cu legume-0
Rulada din carne tocata cu legume-1
Rulada din carne tocata cu legume-2
Rulada din carne tocata cu legume-3
Rulada din carne tocata cu legume-4
Rulada din carne tocata cu legume-5
Rulada din carne tocata cu legume-6
Rulada din carne tocata cu legume-7
Rulada din carne tocata cu legume-8
Rulada din carne tocata cu legume-9

COMENTARII (33)

Sylvia

Sylvia 1

15.01.2015, 10:58

imi place f mult si este de o mie de ori mai buna decat mezelurile din comert

Bya Ralu

Bya Ralu 1

16.01.2015, 13:33

ce bun trebe sa fie

mihaelar63

mihaelar63 1

12.12.2016, 03:53

Gata . Am descoperit si eu America ) La favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!