Rulada din carne tocata de porc cu ardei gras

de babi5 in Porc, 11 Oct 2014 | 1227 vizualizari

 

Este buna si spornica si merge ca si garnitura aproape in orice combinatie.Din cantitatea de materie prima folosita am obtinut doua rulade in tavile de chec.

 

INGREDIENTE

  • 1,300 gr carne tocata porc
  • 4 cartofi(potriviti ca marime)
  • 2 felii de pine
  • 2 oua
  • 1 capatina usturoi
  • 1 ardei galben gras mai mare
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delicat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata de porc cu ardei gras:

Se curata usturoiul, cartofii si ardeiul.Cartofii se dau prin razatoarea mica, usturoiul se da prin presa de usturoi, ardeiul se spala si se taie fisii pe lung.


Carnea macinata se pune intr-un castron se adauga: piinea inmuiata si bine stoarsa, cartofii razuiti, usturoiul , ouale, sarea , piperul, delicatul,boiaua si mararul tocat se amesteca bine totul apoi acoperim cu o folie si punem la frigider pentru 30 minute.


Apoi scoatem compozitia din frigider o impartim in doua parti egale, apoi pe o folie de staniol punem putin ulei, intindem o parte din compozitie , punem fisii de ardei apoi rulam si modelam cu mina unsa sa fie uniform; stringem folia in asa fel ca la final sa o putem desface usor .


Repetam operatiunea si cu cealalalta jumatate de compozitie punem ruladele obtinute in 2 tavi de chec si introducem in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 1 ora.


Inainte de a le scoate cu 10 minute dam folia la o parte si lasam sa se rumeneasca

 

TIPS-URI

1

Cind scoatem rulada din cuptor o lasam sa se raceasca ca sa poata fi taiata usor si aspectuos

2

Merge foarte bine si la un platou cu aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata de porc cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

babi5 1

12.10.2014, 10:23

_Andreea_ multimesc

merisor 1

12.10.2014, 18:09

Ce bunatate!

babi5 1

12.10.2014, 19:10

Multumesc Merisor si tu prepari bunatati de bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,